Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с тяга ар147,1.9jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с тяга ар147,1.9jtd

Здравейте колеги,вчера си взех колата от обслужване(ремаци,ролки,масло,филтри).
    Забелязвам намаление на мощността,вдига обороти по-бързо но мисля,че не дърпа така както преди обслужването
    Някакви идеи от какво може да е,колата е ар147,1.9jtd,85kw.

Не добре зацепен ангренажен ремък, вероятно е прескочил с един зъб.
    Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
    Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
    Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
    Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Аз мога ли да разбера дали е прескочил или не.
      Какви други последици да очаквам

Comment

Също така при прескочил зъб няма ли да даде грешка заради разминаването на колянов и разпределителен вал

Comment

Колега иди в добър клубен сервиз да ти презацепят ангренажния ремък както трябва

Comment

А има ли добър клубен сервиз в добрич.
            Сменяха ми ремаците във фиат добрич

Comment

При положение, че в твоя град няма добри специалисти, то би могъл да прескочиш до Варна, където със сигурност ще намериш квалифицирана помощ. Ако е вярно това с грешката при зацепването, освен всичко останало колата ще ти дава и преразход на гориво. Тъй че разходите по своевременното отстраняване на проблема ще ти се избият .

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от gama666 Покажи съобщение
                Също така при прескочил зъб няма ли да даде грешка заради разминаването на колянов и разпределителен вал
                Няма. Ако има такова голямо фазово разминаване, че да се отчете грешка, колата няма да пали.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Това че си ходил във Фиат Добрич е най-голямата грешка, която е можело да направиш!
                  FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD100 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител

Comment

Working...
                  X